Tuesday, 24 January 2017

Eh eh uniform kita sama daaa..

Haha...elok pulak pg ni kawan mama tegur baju sama daa...haha sehati jiwa la ye... hehe alhamdulillah..moga-moga persahabatan kekal utuh...

Uiii.pagi ni memang kelam kabut...hari ni ada birthday party dekat school kakak Adriana...konon2 dah set jam 4.30 pagi..last2 pukul 6 pagi jgk bangunn...

Wallah mcm lipas kudung la jawabnya mama nak p goreng nugget... ayah plak semalam beli sampai 4 bungkus...

asalnya semalam mama suh ayah beli nugget ayamas...boleh plak xde stok kat speed mart ngan giant...no choice ayah beli jenama marina nugget tempura...actually xberapa gemar yg tempura sbb masin sikit..lepas tu mama pon suh la ayah beli yang ada batang aiskrim...waduh katanya xpernah makan..

Balik2 tengok dalam peti ais ada 4 bungkus...2 nugget tempura 2 yg ada btg aiskrim...rupanya perisa ketam...mama pon dah x ingat...jenama fisipim kalau xsilap eja...

Pagi tu dah siap2kan beg dorg bekal sorang satu.. Kakak nana siap tny mana hadiah nak bagi kawan tu..mama ckp kat bilik terus dia p amik simpan dlm beg..

No comments:

Post a Comment