Wednesday, 15 February 2017

Wow cantiknya bulan

Alhamdulillah...syukur dapat tengok bulan di siang hari...hihi itu pun nk crita kan...hehe ni otw nk p kkm nak carik sarapan... elok pulak bulan tu dok tengah2 bangunan... nikmat Allah s.w.t bagi..

Sunday, 12 February 2017

Fuhh enak ey turu...

Wallah enaan turu boca lanang... di kala hari menjengah ke petang...mula la xtvt dorg tidur tiduran...jeles pulak mama tgk...lagi2 kat ayah...enaan...

Wednesday, 11 January 2017

Hantu gigi

Hahaha lawak lawak
Gelihati pulak mama
Macam2 la anak2 mama ni...
Tu semalam dorg balik dari kedai 2...adriana panggil kedai kat taman sri ramal kedai no.2 ngan kedai no.7 aka seven eleven...haha
Dia org pau ayah mcm2 kat kedai 2...seb bek regenya rm2 je..tp actually mama xbrp gemar kedai tu sbb brg nya kecik2 kualiti kurang..tp berbaloi la harga nya...huhu xpela janji anak2 hepi dpt kluar ngn ayah shopping2 sana...

Harith pon xketinggalan...kakak cuba bg..tp apakan daya gigi atas xdo lg..haha

Sunday, 8 January 2017

Ngelekar

Tu dia blue team...hehe
Kejadian berlaku semalam bila semua balik kepenatan dari kenduri cik yati n paman nading...perkahwinan yaya...sepupu mama...
Elok pulak beratur...lepas makan turuuuu...enaan...pulaknya panas lit lit kat luar tu...better duk dalam rumah je...huhu
Yok turu...

Tuesday, 20 December 2016

Amiros Anniversary 6 years

Alhamdulillah syukur padamu Ya Allah...pada18.12.2016 genap lah 6 tahun ulangtahun penikahan mama n ayah yang ke 6 tahun... 18.12.2010 - 18.12.2016..

Gambar tu mmg menjadi kenangan sangat...gambar lepas nikah... weee sweet moments...love it...

Terima kasih abg diatas cinta ini dan kasih mu..syg doakan abg sentiasa dirahmati Allah swt... tak lupa juga putera puteri ku...adrianaNz, amiraNz dan amir harith..

Semoga perhubungan ini kekal hingga ke Jannah... Ya Allah lindungi lah keluargaku ini dan berilah kesempatan kepada kami untuk hidup dengan aman dan penuh keberkatan mu Ya Allah...

SAYA SAYANG SUAMI SAYA
AMIR HAMZAH BIN ABDULLAH

Friday, 16 December 2016

Kening kami sama tak?

Hehe...pagi tadi thk hp terus wassap incik amir tanya sama tak kening amir harith ngan amir hamzah...hehe kalau diperhati sama bentuk...elok pulak sama...anak ayah katanya...
Semoga jadi anak yang soleh ye syg mama...love u...

New hair style

Moh kita dandan rambut budak2 ni...mama suka gak buat2 fesyen rambut adriana n amira...tp skrg dah jarang2... ni pon buat sebab tgk cik elis rajin openi rambut anak2 nya...jadi mama pon join la skali...